Nou nom més inclusiu: AFA Ildefons Cerdà

A la passada assemblea general ordinària, celebrada el 25 d’octubre, es va prendre una decisió que afecta la cara més visible de la nostra associació: vam canviar el nom. A partir d’ara ens direm AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) en lloc d’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes).

De les 22 persones assistents a l’assemblea, 16 van votar a favor i per tant es va aprovar el canvi de nom. A partir d’ara es procedirà a fer tota la burocràcia pertinent, canvi de logo, canvi de domini de la web… I, el que és més important, acostumar-nos totes i tots a aquest canvi i a dir AFA en lloc d’AMPA 🙂

Exposem a continuació els motius que van impulsar aquest canvi de nom:

  • El nom d’AFA és més inclusiu, ja que convida a tots els membres de la família a participar.
  • Actualment, a la nostra societat, ens trobem amb una gran pluralitat de famílies, hi ha diverses maneres de viure en comú i a l’escola totes aquestes realitats hi conflueixen. El terme AFA és prou inclusiu per tenir tots aquests tipus de famílies en compte.
  • No som l’única associació que està fent el canvi: l’AMPA d’altres escoles ja s’estan sumant al canvi de nom, igual que en el seu moment es va fer el canvi d’APA (Associació de Pares d’Alumnes) a AMPA. Ara estem fent un pas més denominant-nos AFA.

Estem doncs contents d’anunciar-vos aquest canvi de nom que mostra que volem ser una associació el més inclusiva possible, no només en els fets sinó també en el llenguatge emprat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s