SANT JORDI’16

stjordi

Benvolguts pares i mares, Aquest any la festa de Sant Jordi de la nostra escola torna a venir carregada d’esdeveniments:

Setmana de l’11 al 15 d’abril: Els nostres fills han de portar un llibre a l’escola, adient a l’edat i en bon estat, que es deixarà en préstec a un altre company de l’escola. Així doncs no cal patir per desfer-se d’un bon llibre del que els vostres fills hagin gaudit, ans el contrari, val la pena portar-lo i compartir-lo, ja que aquest tornarà al seu propietari original. Cal però que els llibres vinguin marcats amb el nom i cognoms de l’alumne, així com el curs d’aquest.

Dilluns 18 d’abril: Els nostres fills, en horari escolar i dinamitzat pels mestres, agafaran un llibre en préstec d’entre tots els que els seus companys d’escola hagin portat. És important tenir cura del llibre que s’acull, qualsevol pèrdua o desperfecte haurà de ser reparat i/o abonat al propietari del llibre. La setmana del 2 al 6 de maig caldrà retornar el llibre per poder-lo entregar al seu propietari, s’hagi acabat de llegir o no.

Divendres 22 d’abril: Com cada any, els nostres fills ens mostraran les danses que han preparat, conjuntament amb els mestres, a les 15h. a l’edifici de dalt. Al pati de l’escola de dalt també hi trobarem les parades d’apadrinament de llibres, una dinàmica que pretén augmentar el catàleg de llibres de la biblioteca de la nostra escola per seguir motivant vers la lectura als nostres fills. En cas d’apadrinar un llibre, el nom de la família constarà en el dors d’aquest, en un lloc visible i com a agraïment. Aquell dia també podeu col·laborar amb la festa portant de casa dolços o pastissos (a poder ser tallats en porcions) per berenar tots junts.

Esperem la col·laboració de tots per a poder gaudir d’una altre gran diada de la cultura del nostre país! Gràcies

AMPA ILDEFONS CERDÀ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s